Støt op om kirsebærfestivalen – Bliv sponsor

Er du til Skagen ... eller vil du hellere til Kerteminde Kirsebærfestival i uge 29?

Kerteminde Kirsebærfestival er en gratis festival for alle, og derfor betales der heller ikke entré under festivalen, vi er derfor afhængig af ekstern økonomisk støtte. Samarbejdet med lokale foreninger, institutioner, erhvervsdrivende og andre aktører er nødvendig for festivalens gennemførsel.

Vi vil naturligvis synliggøre jeres sponsorat på vores hjemmeside og under festivalen på vores sponsortavler, som opstilles flere steder i midtbyen samt på bagsiden af vores program, som vil ligge i alle byens butikker før og under festivalen.

Kirsebærfestivalen skaber hvert år en stor omsætning for byens butikker, spise- og overnatningssteder samt andre aktører. Vi vil i Kirsebærfestivalen gerne hjælpe til med, at festivalens gæster finder anledning til at besøge byens mange special- /detailbutikker, så vi derved kan brande Kerteminde som en by, hvor handel og sommerglæde trives.

 

Tilmeldingsblanket som sponsor

Trafikinfo

En begivenhed som Kirsebærfestivalen kan ikke undgå at få indflydelse på trafikken i Kerteminde.

Kirsebærministeren

Årets Kirsebærminister præsenteres for ​festivalens deltagere i forbindelse med den officielle åbning fredag eftermiddag, hvor han/hun ved sin indsættelse vil holde en tale om planerne for det kommende kirsebær år.

Gå ikke glip af ...